Metode i procedure razminiranja i/ili pretraživanja i uklanjanja kazetnog streljiva

DOK-ING RAZMINIRANJE d.o.o ima kompletan sustav za obavljanje poslova humanitarnog razminiranja, koji se sastoji od četiri elementa: mehaničkih sustava za razminiranje, ručne primarne metode, EOD i pasa za otkrivanje MES-a i NUS-a  te  kombinaciju navedenih metoda.

DOK-ING RAZMINIRANJE d.o.o je ospsobljen i za poslove delaboracije i uništavanja MES-a i NUS-a za što raspolaže sa vlastitom specijalističkom opremom i visoko kvalificiranim i iskusnim pirotehničarima.

DOK-ING RAZMINIRANJE d.o.o djeluje strogo u skladu sa Međunarodnim standardima (IMAS) i Zakona o humanitarnom razminiranju (HR), koji zahtijevaju odgovarajuće,  učinkovite i sigurne postupke.

Zato se u većini slučajeva DOK-ING RAZMINIRANJE d.o.o   koristi strojnu pripremu kao prvu metodu a potom ručnu metodu ili psima za otkrivanje MES i NUS kao drugu metodu. Treba naglasiti da je takav postupak pretraživanja i/ili razminiranja sigurniji za pirotehničara a potom  je brže, jeftinije i za samu tvrtku.

                PRIJE                    U tijeku                    Poslije
              Prije                      U tijeku                Poslije

DOK-ING RAZMINIRANJE d.o.o  s ponosom ističe  da nikada nije bio niti jedan minski incident u bilo kojem području korištenjem ove metodologije.