DOK – ING RAZMINIRANJE d.o.o  je tvrtka u privatnom vlasništvu ,vlasnik i osnivač UXOR grupa d.o.o , osnovana prema zakonima i propisima Republike Hrvatske sa  sjedištem i glavnim uredom u Zagrebu.

DOK – ING d.o.o , vlasnika Vjekoslav Majetić , osnovana je krajem 1991 i registrirana za proizvodnju robota i opreme za posebne namjene . Uz početak humanitarnog razminiranja i protuminskog djelovanja u Republici Hrvatskoj od 1996 DOK – ING d.o.o je među prvim komercijalnim tvrtkama za početak razvoja ljudskih i mehaničkih kapaciteta za pružanje usluge uklanjanja minskih polja i neeksplodiranih ubojnih sredstava u Hrvatskoj .

Tijekom tog razdoblja DOK – ING razminiranje d.o.o. postojala kao poslovni DOK- ING d.o.o sa vlastitim upravljanjem , opremom i pirotehničarima .

Nakon povećanja proizvodnje i poslova razminiranja u 2004 DOK – ING razminiranje d.o.o. je postao zasebna pravna osoba . Danas su to dvije najveće tvrtke u regiji u području proizvodnje strojeva za razminiranje i obavljanja poslova humanitarnog razminiranja .

Od 2011 .  tvrtka je u vlasništvu UXOR GROUP d.o.o , u privatnom vlasništvu , s proširenim popisom novih djelatnosti i postavljenim ciljevima kako bi proširili opseg svog poslovanja u Hrvatskoj i EU .